LET ME LUV U D WAY I DO..LET ME LUV U JUZ D WAY U ARE..

Guys, we love you, we really do. But as wonderful as you are, every so often you do something that makes us want to jump out the nearest window or push you out first...

Saturday, September 25, 2010

monolog cint@in@Hampir 2 tahun.. begitu cepat masa berlalu.. namun sesekali semuanya masih segar berputar di minda.. TAQDIRNYA mempertemukan kita.. berteman biasa berkasih istimewa.. ada indah disulami gundah.. ada ria diselit sedikit lara.. lumrah percintaan adam & hawa..

Buat kamu.. maaf! ku pasrah undurdiri demi bahagia jiwa2 yang lain.. Sesekali kau menyapa.. hati tetap tersentuh terkenang masa silam bahagia kita.. Buat kamu pula.. kuboleh tutup mulut dari mengungkap walau sepatahpun tentang kamu.. tetapi maaf! pertemuan kita adalah satu episod hidup.. mana mungkin untukku padamkan terus selagi hembusan nafas tidak terpadam.. & marahmu adalah penglipurlara hati ini.. Apapun buat kamu2 yang pernah menyapa hati ini.. maaf jika aku yang khilaf.. di sisiku tiada amarah tiada benci tiada dendam.. biarlah semuanya menjadi kenangan abadi.. kerana semua itu adalah sebuah TAQDIR perjalanan masa lalu seorang aina.

Hari ini aku ada dia yang sedang utuh di hati.. dialah bahagia dialah suka dialah penawar dialah rindu.. sesekali dialah duka. Terimakasih kerana sudi menyayangi menyintai menghulur bahagia.. moga selusur jadual hidup kita ketemu bahagia hingga ke hujung..

"Berjanjilah..Hanya aku di hatimu.. kerana aku dah berjanji hanya kau di hati"

No comments:

Post a Comment